K800i ikony wyświetlacza

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • michal1980red
    Classic
    • 2010
    • 33

K800i ikony wyświetlacza

Pierścień ferrytowy i min. 3-4 zwoje jak najbliżej ładowarki. Najlepiej operację powtórzyć też na kablu zasilającym CB (jak najbliżej CB). Zwykle pomaga.
    1.9tdi 110km Elegance
  • dylan80
    Rider
    • 2009
    • 625

K800i ikony wyświetlacza

heloł ludziska.

powiedzcie mi, co to moze być za dziwniasta ikona na wyświetlaczu obok wskaźnika zasięgu..
    przeszukałem pół netu, o innych ikonkach coś znalazłem, ale tej to chyba jeszcze nikt nie miał, i nie wiem, co ona oznacza i jak sie jej pozbyć... soft telefonu oryginalny , nie zmieniany ani nie modowany, a ja nie wiem, co to za ikona.. w instrukcji nic nie pisze, bo jest ona dla amerykanów zrobiona chyba, czyli jak włączyć i jak wyłączyć...

Komentarz

• suchy
      Rider
      • 2009
      • 682

Ja tam cycki widze :slinka

Mam ten sam model tel ale nigdy nie widzialem tej ikonki, podobna troche do ikony messengera.
      Było, minęło:
      RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.

Komentarz

• shado
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 5315
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

A mnie się wydaje, że jakiś profil jest włączony. Ale te cycki rzeczywiście wszystko zasłaniają :szeroki_usmiech
        BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• dylan80
          Rider
          • 2009
          • 625

profil ogólny włączony, czyli nic dziwnego , zawsze tak było, a ikonki nie było przecież, przy ogólnym nie ma ikonki osobnej .....

mi też sie ta tapeta podoba, ale chodzi o to , żeby te cycki nie przysłaniały wam problemu o który pytam....

jak to kiedyś Prezes Ochucki rzekł : ...."chodzi o to , żeby te plusy nie przysłoniły Wam minusów".... :szeroki_usmiech

dobra, dobra, doszedłem już do tego ...

to ikona przekierowania połączeń video

można zamknąć..

Komentarz

Pracuję...