Pierścień ferrytowy i min. 3-4 zwoje jak najbliżej ładowarki. Najlepiej operację powtórzyć też na kablu zasilającym CB (jak najbliżej CB). Zwykle pomaga.
K800i ikony wyświetlacza
Zwiń
X
-
K800i ikony wyświetlacza
heloł ludziska.
powiedzcie mi, co to moze być za dziwniasta ikona na wyświetlaczu obok wskaźnika zasięgu..
przeszukałem pół netu, o innych ikonkach coś znalazłem, ale tej to chyba jeszcze nikt nie miał, i nie wiem, co ona oznacza i jak sie jej pozbyć... soft telefonu oryginalny , nie zmieniany ani nie modowany, a ja nie wiem, co to za ikona.. w instrukcji nic nie pisze, bo jest ona dla amerykanów zrobiona chyba, czyli jak włączyć i jak wyłączyć...
-
-
Ja tam cycki widze :slinka
Mam ten sam model tel ale nigdy nie widzialem tej ikonki, podobna troche do ikony messengera.Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
profil ogólny włączony, czyli nic dziwnego , zawsze tak było, a ikonki nie było przecież, przy ogólnym nie ma ikonki osobnej .....
mi też sie ta tapeta podoba, ale chodzi o to , żeby te cycki nie przysłaniały wam problemu o który pytam....
jak to kiedyś Prezes Ochucki rzekł : ...."chodzi o to , żeby te plusy nie przysłoniły Wam minusów".... :szeroki_usmiech
dobra, dobra, doszedłem już do tego ...
to ikona przekierowania połączeń video
można zamknąć..
Komentarz
-
Komentarz